Poszukuję dobrego i niedrogiego mechanika/warsztatu który jest w stanie zrobić wszystko: od silnika począwszy (wycieki oleju), na drobnych pierdołach elektrycznych kończąc. Do tej pory jeździłem do Rumi na Górską i szczerze ich polecam ale to trochę dla mnie za daleko, szczególnie gdy autko trzeba zostawić na parę godzin. Kupiłem VW Turana i mam trochę rzeczy do zrobienia. Jeżeli ktoś może polecić kogoś w Gdańsku to proszę o namiary.
AUTOMATY SPRZEDAJĄCE
NIEZALEŻNY OPERATOR W TRÓJMIEŚCIE www.kawomat.eu
jak ma być dobry warsztat, to można zostawić na parę godzin i nie bać się o auto, że coś spartaczą jak w ASO.
Dlatego polecam AGIN ul.Handlowa 3B (boczna od Hutniczej w Gdyni), fachowo i dobre ceny, Pan Piotr to znawca samochodów z grupy vag parę razy wyrwał mnie już z trudnej sytuacji
Do skody - przede wszystkim Octavia I, Fabia i Felicia to dobry serwis jest na Wałowej w Gdańsku. Prywatny warsztat z autoryzacją Skody i Hondy, porządnie wykonana robota za rozsądną cenę.
Do grupy Vag to chyba najlepszy serwis to jest Tune-Up na Trakcie św. Wojciecha. Niestety tu już ceny nie są przystępne.
Polecam. Gdańsk, ul. Maki 10 Marek Brylowski (Tanio solidnie uczciwie) 601631963
To bardzo prosto dojechać jeżeli wiesz gdzie jest stadion żużlowy :
Jedziesz jak na rynek lub siedzibę Straży Miejskiej po prawej masz stadion, za mostem w lewo następnie pierwsza w prawo ok 100m po lewej stronie jest warsztat Marka.
Radzę umówić się na wizytę :wink:
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Polecam (też) z Gdańska p. Marka Brylowskiego, http://warsztatbrylowski.blogspot.com/
ja naprawiam u niego swoje auta już od wielu lat. Jako że nie lubię powierzać swoich aut byle komu szukałem kiedyś właściwego warsztatu które ogarnie moje auta. Oddawałem do naprawy do różnych ludzi, zawsze byłem przy naprawach bo chciałem widzieć czy znają się na rzeczy. Nie zawsze byłem zadowolony z ich usług, w końcu trafiłem na ten warsztat i trwam przy nim już ok 10 lat. Polecam choć warsztat na zdjęciach wygląda niepozornie to ludzie tam pracujący znają się bardzo dobrze na rzeczy i mają odpowiednie narzędzia.
Vass Service w Gdyni. Specjalizują się w autach koncernu VW. Serwisowałem u nich Superb I i obecnie Superb II. Octavię III mam nówkę ale po okresie gwarancji też będzie tam serwisowana. Oby jak najrzadziej.
A tutaj ktoś był http://www.automax.csc.pl/ ???
Chcę wymienić rozrząd i na razie tutaj w Gdańsku znalazłem najtaniej (890zł z częściami Ruville). Pozostałe (obdzwoniłem kilkanaście) warsztaty chcą min 300zł za robociznę a z częściami od 1000zł w górę.
strazakp
Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.
polecam warsztat S'Bart w Gdańsku ul. Do Studzienki 28. Mały zakład schowany w podwórzu, ale zasługuje na polecenie
Podejmują się rzeczy, których nie każdy warsztat by się podjął - akurat mi elektrykę robili, prąd z aku uciekał, znaleźli przyczynę i naprawili moduł komfortu
Komentarz